Pengedryss i 100

Sparebank1stiftelsen Halden har delt ut snart 100 millioner i støtte til prosjekter, foreninger og arrangementer i Halden by. Styreleder Kjell Hagen synes han har en veldig fin jobb. Her kan du lese mer om Kjell Hagens liv som pengedrysser.

Hvis du har vært på en premiere en gang i teateret, eller i kultursalen, eller på en snorklipping av et eller annet slag – da har du sikkert sett ham. Kjell Hagen sitter ofte på første rad, men han stikker seg sjelden frem. Kjell har aldri hovedrollen, men han er en muliggjører! Gjennom Sparebank1stiftelsen får Kjell og styret hans dele ut millioner som muliggjør veldig mye fint her i Halden.

Fra kontoret sitt på Wiels plass har Kjell Hagen panoramautsikt mot byen og festningen. Der sitter han og ser ut over byen han drysser penger på. Der ute skal det arrangeres fotballturneringer, konserter og teateroppsetninger, parker skal oppgraderes og jubileum skal feires, bøker skal skrives og korpsuniformer kjøpes inn.

Les hele artikkel fra Kandusi her.