Vi bytter navn til Sparebank1stiftelsen Halden og lanserer nye nettsider

Styret i Sparebankstiftelsen Halden består av Åse Gustavsen, Roger Caspersen, Elin Cathrine Hagen, Kjell Hagen og Hanne Gudem.

 

– Vi i styret er fornøyd med å ha lansert nye, mobilvennlige nettsider samtidig som vi nå skifter navn til Sparebank1stiftelsen Halden.

Vi heier på frivilligheten og våre nye nettsidene er et flott arkiv over det vi sammen med frivilligheten i Halden og Sarpsborg har fått til de siste seks årene. Vi har laget en struktur som skal gjøre det lettere å finne frem i tidligere tildelinger og morsomt å lete i arkivet vårt. Vi henvender oss spesielt til barn og unge og håper at våre mobilvennlige sider skal nå ut til alle.

 

Hjelp oss med bilder

Vi håper at de som mottar gaver fra oss vil bidra til at nettopp deres prosjekt blir godt synlig i media med gode bilder som viser gleden ved å få. Ta kontakt eller send oss en link til egen sider så legger vi inn både tekst og bilder fra prosjektene dere har fått støtte til, både under og etter ferdigstillelsen.

 

Nytt navn og ny logo men samme langsiktige visjon om å bidra til engasjement i lokalmiljø!

Vi ønsker å bidra til fortsatt frivillig engasjement og dugnadsvilje gjennom å muliggjøre de gode prosjektene. Vi jobber primært med barn og unge men gaveområdene våre har stor bredde innen områdene kunst og kultur, idretts- og friluftsliv, stedsutvikling og andre foreninger.

Sparebank1stiftelsen Halden skal være en langsiktige samfunns- og kulturbygger. Vi skal stimulere og bidra til positiv utvikling i lokalområdet, fortrinnsvis i Halden, som har bygget opp grunnfondet til tidligere Halden Sparebank, men også i Sarpsborg.

Vi bytter navn for å vise vår tilknytning til Sparebank1. Vi støtter SpareBank1 Østfold Akershus i videreføring av sparebanktradisjonen, herunder videreføre Halden Sparebanks tradisjoner når det gjelder gaveutdeling, samt opprettholde bankens historiske tradisjoner i lokalområdet.