Innflytningsgave til Haldens barn og unge! Ny hall gir nye muligheter for hele byen.

Storstilt innflyttingsgave til Halden Arena

Hurra for at Halden har fått ny idrettshall. Sparebank1stiftelsen ønsker å markere dette ved å gi flott utstyr til bruk for barn og unge i Halden til bruk i Halden Arena. En innflytningsgave til Haldens barn og unge. I den forbindelse får også resten av barna i Halden en gave for å motivere til fysisk aktivitet og kreativ utfoldelse til deres skoler.

Halden Arena nærmer seg overtakelse av nye Halden Arena, og snart kan også hundrevis av barn og unge nyte godt av både arenaflaten og basishallen som bygges ved siden av.

Bak fra venstre: Ann-Helen Lillestrand (Berg skole), Ole-Jørgen Forfang-Ekeli (Halden Montessorriskole), Kari Rød (Rødsberg ungdomsskole), Inger Edvardssen (Risum ungdomsskole), Maren Hansen (Os skole), Linda Hallman (Gimle skole), Ann Kariin Depui (Hjortsberg), Malin Pedersen (Strupe ungdomsskole), Solveig Ringsell Martinsen (Låby), Odd Egil Lien (Halden Arena). Foran står giverne, Else-Marie Waleur Andersen, Kjell Hagen og Jon Ole Torp fra Sparebank1stiftelsen Halden og Tom Willy Prangerød fra Sparebank1 Østfold og Akershus. Foto: Morten Ulekleiv

I den anledning ville Sparebank1Stiftelsen Halden bidra med en innflyttingsgave som skal gå til utstyr til barn og unge i den nye arenaen. Men ikke nok med det. Også de andre skolene i Halden kan nyte godt av gaven.

– Det er også mange andre barn rundt omkring i Halden som ikke skal ha Halden Arena som sin hovedarena. De fortjener også et løft. Derfor får også de andre barne- og ungdomsskolene i Halden en gave som skal gå til å fremme fysisk aktivitet. Det blir en innflyttingsgave som drysser på hele byen, sier Else-Marie Waleur Andersen i Sparebank1Stiftelsen Halden.

Totalt deles det ut 1,15 millioner kroner som skal gå til utstyr.

– Det er helt nydelig. Det blir en ganske så stor julegave for oss. Her åpner det seg muligheter, så skal vi snakke mer om hvordan vi skal gjøre det praktisk, sier arenaansvarlig i Halden kommune Odd Egil Lien.

Representanter fra barne- og ungdomsskolene i Halden ble fredag morgen samlet foran juletreet på Wiels plass. Dagens julenisse var Sparebank1stiftelsen Halden og Sparebank1 Østfold og Akershus som kunne fortelle at de gir 1,1 millioner kroner i gave til utstyr både i nye Halden Arena og til skolene i byen, for å fremme fysisk aktivitet. Foto: Morten Ulekleiv