Halden Sanitetsforening arrangere «Jentekonferansen» Bullshit

Sparebankstiftelsen Halden gir kr. 70.000 til Halden Sanitetsforening til bøker i prosjektet Jentekonferansen i oktober 2015.

 

Halden Sanitetsforening skal 12. og 13. oktober arrangere «Jentekonferansen» for alle jenter på ungdomsskolene i Halden, klokken 09.00 – 14.00 begge dagene. Dette er en 1 dags konferanse, men grunnet antallet må vi ta det over to dager.

Mandag 12.oktober blir det på Brygga Kultursal med størsteparten av elevene, inviterte gjester og presse. Tirsdag 13.oktober blir vi på Halden Kino med resterende av elevene. Dagene er i samarbeid med Halden Kommune og konstituerende kommunal sjef Karin Oraug og selvfølgelig rektorene på Risum, Strupe og Rødsberg.

Å jobbe opp mot dagens unge jenter har vært et veldig spennende prosjekt og i disse dager legges siste hånd på programmet for «Jentekonferansen» som skal distribueres ut i midten av september til alle byens ungdomsskole jenter.

Jentekonferansen har et variert program som spenner rundt tema: Stress, press, livsglede og personlig utvikling.