Halden Topphåndball får stor gave til rekrutteringsprosjekt for gutter

Halden Topphåndball får kr. 200.000,- til rekrutteringsprosjekt for gutter. Victor Skillhammar blir dermed værede i klubben for å ta et ekstra ansvar for rekruteringsaktivitetene.

 

– Det kan vi takke Sparebankstiftelsen for. De har bidratt med penger til vår satsing på rekruttering til guttehåndballen i flere år. Nå har vi fått 200.000 kroner, som vi er selvsagt er ekstremt takknemlige for, sier trener Wille.

Kjell Hagen i Sparebankstiftelsen poengterer at midlene ikke er gitt for å styrke toppidretten – men barn og rekruttering.

– Vi støtter rekrutteringsarbeid, og så er det opp til HTH å forvalte midlene på en fornuftig måte – som dokumenteres og rapporteres tilbake til oss. Denne løsningen, der Victor Skillhammar får en definert rolle som rekrutteringsansvarlig, er bra både for oss, HTH, TTIF og ikke minst for unge guttehåndballspillere. Det styrker hele lokalhåndballen, sier Hagen.