Vi fortsetter å støtte Den Hvite Dame

Den Hvite Dame får kr. 500.000,- til ny oppsetning på festningen av Sparebank1stiftelsen Halden.

 

Les hele artikkelen her.

Sparebank1stiftelsen er i det gavmilde hjørnet og støtter Den Hvite Dame med en halv million kroner.

– Tusen takk. Det er helt utrolig. Fantastisk! Jubler Hanne Hagerup sammen med produsentene Tomas Glans og Simen Gloppen i en vinterkledd indre festning. Rett ved stedet hvor sommerens familiemusikal skal spilles sju ganger i perioden 4. – 8. juli.

Vitamininnsprøytning

Sparebank1stiftelsens leder Kjell Hagen er på plass sammen med banksjef Tom Willy Prangerød. De håper støtten på 500.000 kroner blir en vitamininnsprøytning.

Langsiktighet

Kjell Hagen sier de ønsker å være en langsiktig bidragsyter, og det er Sparebank1stiftelsen. Stiftelsen har vært med siden starten. Årets bidrag blir det tredje i rekka. Totalt snakker vi om støtte nærmere 1,5 millioner kroner.

– Det lokale engasjementet, den unike historien og de store ambisjonene til kreatørene er faktorer som gjør at stiftelsen igjen ønsker å være med og støtte opp under årets familiemusikal, uttrykkes det.