Stor gave til byens FAU til bedre skolekjøkken for Haldens elever

Vi i Sparebankstiftelsen Halden ønsker å gi gaver på kr. 50.000 til hver av byens FAU for opprusting av skolekjøkkenene på barne- og ungdomskolene i Halden. Ta kontakt.

 

kr 500.000 til byens FAU til bedre skolekjøkken for Haldens elever

Gaven vi tilby er oppgradering av hvitevarer og utstyr til skolekjøkkenet. Vi vil gjerne bidra til at unge lære om mat og kosthold og får en positiv opplevelse av det å lage mat. Vi håper at vårt bidrag kan være med på å gi både lærere og elever hyggelige opplevelser gjennom matlaging med fokus på maten – og ikke på manglende eller gammelt utsyr. Vi har gjort noen gode avtaler med leverandører i Halden på hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap) og annet utstyr (kjeler, kjøkkenmaskiner, utstyr til matlaging og dekketøy). Totalt kan det deles ut kr. 50.000 til hver skole.

Ta kontakt for mer informasjon hvis dere kvalifiserer for å motta gaven.