Ny håndballklubb etableres i Halden med god lokal støtte

Ny håndballklubb etableres i Halden med god lokal støtte. Halden håndballforening får kr. 150 000 i etableringsstøtte.

 

Se artikkel i Halden Arbeiderblad.

– Vi fikk en forespørsel fra den nye klubben, og forsto at det hastet. Derfor tok vi et raskt styremøte på telefon, og det var bred enighet om at vi skulle støtte dette, sier Kjell Hagen i Sparebankstiftelsen. Han mener oppstarten av en ny klubb er midt i blinken i forhold til de prinsippene stiftelsen jobber for.

– Halden Håndball jobber for å ta vare på unge håndballjenter, og det er frivillige foreldre som har gjort en fantastisk innsats. Et stort frivillig engasjement for barn og unge er midt i blinken for oss, sier Hagen.

 

Stor takknemlighet

Stein Cato Røsnæs er en av foreldrene som har jobbet hardt for å få stablet den nye klubben på bena.

– Det er helt fantastsisk å få en slik gave så kjapt etter at vi fikk en trøkk i formannskapet tidligere i uka.

– Vi skal fortsatt jobbe knallhardt, og er ikke helt i mål ennå. Men dette er et veldig viktig bidrag som gir oss pusterom og trygghet, sier Røsnæs. Han forteller at det er hektisk møteaktivitet i den nye klubben.

– Vi jobber omtrent døgnet rundt med dette, og har styremøter annenhver dag. Det som er utrolig hyggelig er alle positive tilbakemeldinger vi får, det blir satt stor pris på, sier Stein Cato Røsnæs.