Kiosken i Hjortsberghallen

Halden håndballforening og Halden innebandyklubb får kr 146.000 til  oppussing av kiosk og sekretariatfunksjonene i Hjortsberghallen.

– Kall det gjerne en slags ansiktsløftning, sier Stein Cato Røsnæs i Halden Håndball.

Samarbeidsprosjekt

Han forteller at man søkte Sparebankstiftelsen1 Halden i to omganger, om oppussing av klubbrommet, sekretariatet og kiosken. Og fikk tilslag.

– Dette er helt topp for oss og for Halden Innebandyklubb som også bruker hallen og klubbrommet, sier Røsnæs. Dette betyr at musikkanlegg og høyttalerne også er oppdatert.

Men det stoppet ikke der. Halden kommune og Halden Håndballforening har også samarbeidet om å male hele hallen innvendig.

– Utrolig takknemlig for at Sparebankstiftelsen støtter oss. Og så må jeg få lov til å skryte av Halden kommune. De har gitt vedlikeholdsmidler til maling innvendig, og vi i klubben har gjort jobben på dugnad. Spilleren på 16-årslaget har stilt opp sammen med foreldrene sine, og alt er gjort med de nødvendige smittevernreglene.

– Et slikt trepartssamarbeid er gull verdt. Her har det private i form av Sparebankstiftelsen, det offentlige i Halden kommune og vi som brukere samarbeidet godt, og nå framstår Hjortsberghallen som mye mer fresh, smiler Stein Cato Røsnæs.

En fullstendig nedvasking av hallen er også gjennomført.

– Vi har nå funnet en bedre løsning på vasking av hallen etter klisterbruk, det håper vi skal hjelpe for alle som bruker Hjortsberghallen, avslutter Stein Cato Røsnæs.