Haldenfestivalen 2019

Halden båtforening får kr. 200.000 til å arrangere Haldenfestivalen 2019.

Om tre uker arrangerer Halden båtforening deres aller første Haldenfestival. Det ble kjent tidligere i år at båtforeningen ønsket å styre skuta selv og har som mål å løfte festivalen i forhold til tidligere år. Derfor blir Haldenfestivalen på samme helg som større arrangementer i byen, og bidrar til at det blir aktiviteter fra Halden storsenter og forbi havna.

Samarbeider med lokale aktører

På samme helg arrangeres også utendørsoperaen Il Trovatore på Fredriksten festning. Men også Haldendagen og Nasjonal motordag som kommer til å være i hovedsak på nordsiden av byen. Haldenfestivalen går fra Torget til Havna.

Med seg på laget som medarrangører er Kokkekollektivet, Brød & Vann og Halden mikrobryggeri. De skal stå for servering på Torget. Det blir lagd Vikingbrød og Haldenøl i anledningen.

– I år legger vi fokus på drikketelt, men drømmen min er jeg kan få lov til å holde på å videreutvikle mat og drikke-delen til neste år, sier Håkon Selmer-Olsen fra Kokkekollektivet.

LES MER: https://www.ha-halden.no/nyheter/haldenfestivalen/halden-batforening/de-arrangerer-tidenes-haldenfestival-titalls-aktiviteter-fordelt-pa-n-helg/s/5-20-661430